TOURNAMENT NEWS

PARTNER EVENT DEN BOSCH INTERNATIONAL TOURNAMENT

Met grote trots kondigen we ons allereerste Den Bosch International Tournament Partner Event aan! Op maandag 29 januari, om 20.00 uur, verwelkomen we je op de middenstip van de Maaspoort in Den Bosch voor een avond vol inspiratie, netwerken en sportieve passie.

Wat is de inhoud van dit event? Op maandag 29 januari, om 20.00 uur, op de middenstip van de Maaspoort Den Bosch, organiseren wij dit evenement. Wij hebben een ervaren en sportief panel samengesteld, bestaande uit bestuurders van diverse Bossche sportclubs en uit vertegenwoordigers van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch:

HC Den Bosch: Rob Almering, Voorzitter
FC Den Bosch: David Golverdingen, Hoofd Jeugdopleiding
Heroes Den Bosch: Stefan Wessels, Commercieel Manager (én Ambassadeur Den Bosch International Tournament)
Gemeente ‘s-Hertogenbosch: Marianne van der Sloot, Wethouder (met o.a. in portefeuille Sport, Werk- en inkomen, Arbeidsmarktbeleid, Sociale structuur en Armoede en Schulden)

Het panelgesprek wordt geleid door televisiepresentator Simon Zijlemans.

Het thema van het gesprek is ‘Topsport, Jeugd, Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Clubs/ Gemeente en Samenwerking’, met als verbindende factor de stad Den Bosch. Wat doen de clubs eigenlijk momenteel en wat doet de gemeente? Hoe krijgen we de jeugd meer in beweging?

DEN BOSCH INTERNATIONAL TOURNAMENT
Van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei a.s. vindt de 2e editie plaats van het Den Bosch International Tournament. Topteams vanuit de hele wereld komen naar Den Bosch; deze editie met voetbal, basketbal en hockey. Wij streven ernaar om het Den Bosch International Tournament meer te laten zijn dan alleen een sportevenement. Onze missie is om de jeugd in Den Bosch te inspireren om meer te gaan bewegen. Topsport, de stad Den Bosch, en samenwerking tussen de Bossche topsportclubs zijn hierbij onze middelen. Ons toernooi moet de samenwerking tussen de verschillende Bossche (top)sportverenigingen stimuleren. En wij hopen dat wij u als mogelijk toekomstig partner mogen verwelkomen!

Hierbij nodigen wij je uit. Wij hopen van harte dat jij dat jullie hierbij aanwezig willen zijn. Meld je aan door een e-mail te sturen naar jeroen@hollandelite.com en geef hierbij aan met hoeveel personen je komt.

Tot maandag 29 januari a.s. in Maaspoort Den Bosch bij de partner avond van het 2e Den Bosch International Tournament!