CAREERS

Den Bosch International Tournament,  2025
Wil jij hier deel van uit maken?

Het Den Bosch International Tournament is een uniek multisports top-jeugdtoernooi voor voetbal, basketbal, hockey en E-sport in Den Bosch.
Dit jaar worden deze jeugdtoernooien gespeeld op de accommodaties van FC Den Bosch / BVV, Heroes en HC Den Bosch.

Het Den Bosch International Tournament stimuleert topsport en bewegen voor jeugd in Den Bosch. Met deelnemende jeugdteams van over heel de wereld wordt het een uniek multisports event. Een greep uit de landen van de deelnemende clubs: Engeland, Canada, Zweden, Israël, Noord-Ierland, Denemarken, België, Italië, Portugal, Finland, Noorwegen en natuurlijk Nederland. Stuk voor stuk toernooien met een internationaal deelnemersveld!

Voor de organisatie van het Den Bosch International zijn we op zoek naar jou! We hebben verschillende werkzaamheden, functies en activiteiten waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken. Denk daarbij aan teambegeleiders, veldmanagers, hotelmanagers, general event-begeleiders, beheren en onderhouden social media-kanalen / livestream, interviewers, etc..

Dus: zoek je een unieke en onvergetelijke ervaring en lijkt het jou gaaf om mee te helpen aan het Den Bosch International Tournament? Laat het ons dan weten!

Toernooi scheidsrechters

Toernooi scheidsrechters Wij nodigen scheidsrechters van harte uit zich aan te melden voor het Den Bosch Internationaal Toernooi. Dit prestigieuze…
Meld je aan