PARTNERS DEN BOSCH INTERNATIONAL TOURNAMENT

Als Bossche ondernemer wil je natuurlijk niets liever dan bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd in onze stad en tegelijkertijd jouw bedrijf op de kaart zetten. Goed nieuws: het Den Bosch Internationaal Tournament biedt jou de perfecte kans om dit te doen!

Dit prestigieuze multisport evenement, dat plaatsvindt van 27 tot 29 mei in Den Bosch, trekt topvoetbal-, hockey-, basketbal- en rugbyteams uit binnen- en buitenland aan, waaronder zelfs topteams zoals Manchester United, PSV Eindhoven en Club Brugge! En niet alleen dat, er hebben zich ook al twee nationale teams aangemeld: Noord Ierland bij het u14 toernooi en het nationale team van Canada bij het u16 meisjes hockey toernooi.

ALS LID VAN…

de grootste Bossche topsport business club kun jij jouw bedrijf associëren met dit spannende evenement en bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd in Den Bosch. Door het inspireren van de jeugd in onze stad, moedigen we hen aan om te sporten en deel te nemen aan een internationaal evenement. Als bedrijf dat het toernooi ondersteunt, laat je zien dat je betrokken bent bij de gezondheid en ontwikkeling van de jeugd in Den Bosch.

EN DAT IS NIET ALLES…

Het Den Bosch Internationaal Tournament is ook een geweldige manier om de samenwerking tussen verschillende sportclubs in de stad te stimuleren. Door samenwerking tussen clubs ontstaat er meer cohesie en kan er gedeelde kennis worden ingezet om de kwaliteit van de jeugdopleidingen te verbeteren. Bedrijven die het toernooi ondersteunen, laten zien dat ze zich betrokken voelen bij de lokale gemeenschap en bijdragen aan de ontwikkeling van sporttalent in de stad.

EN… LAST BUT NOT LEAST

biedt het Den Bosch Internationaal Tournament een unieke kans om onze stad op de kaart te zetten. Door het ontvangen van topteams uit binnen- en buitenland, wordt Den Bosch als gaststad voor internationale sportevenementen gepositioneerd. Bedrijven die het toernooi ondersteunen, krijgen de kans om hun naam en merk te promoten en om te laten zien dat ze betrokken zijn bij de ontwikkeling van de stad Den Bosch.

Dus waar wacht je nog op?

Voor slechts 500 euro ben je lid van de grootste Bossche topsport business club en draag je bij aan de ontwikkeling van de jeugd in onze stad. Dit is jouw kans om deel te nemen aan een spannend en prestigieus evenement dat onze stad op de kaart zet als gaststad voor internationale sportevenementen!

Ja ik wil partner worden!

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Den Bosch International Tournament

Ambassadors