Toernooi scheidsrechters

Wij nodigen scheidsrechters van harte uit zich aan te melden voor het Den Bosch Internationaal Toernooi. Dit prestigieuze evenement vertegenwoordigt het hoogste niveau in de jeugdsport en zal in 2024 plaatsvinden van 18 tot 20 mei in ‘s-Hertogenbosch, Nederland. De sporten die aan bod komen zijn voetbal, hockey, basketbal en rugby.

Scheidsrechters zijn voor ons van cruciaal belang, en wij willen onze waardering niet alleen uitspreken, maar ook laten blijken. Bij het Den Bosch Internationaal Toernooi ben je als scheidsrechter meer dan alleen een official; je bent een integraal onderdeel van het evenement. Naast een vaste vergoeding (afhankelijk van de sport), bieden we deelname aan de maaltijden aan, en iedere scheidsrechter krijgt van ons een officieel shirt.

Selectieproces

Helaas kan niet iedere scheidsrechter deelnemen. Gezien het topniveau van het toernooi verwachten we een overeenkomstige bekwaamheid. Inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2024, maar we behouden ons het recht voor om de inschrijving eerder te sluiten indien we voldoende aanmeldingen hebben ontvangen.

JOIN US

Meld je aan voor het Den Bosch Internationaal Toernooi en word onderdeel van een prachtig, jaarlijks terugkerend sportevenement in ‘s-Hertogenbosch. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van de magie en de opwinding van de topcompetitie.

Contactinformatie scheidsrechters

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Fluiten(Vereist)
Sport onderdeel(Vereist)