Toernooi vrijwilligers

Wij nodigen vrijwilligers van harte uit zich aan te melden voor de 3e editie van het Den Bosch Internationaal Toernooi. Dit prestigieuze evenement vertegenwoordigt het hoogste niveau in de jeugdsport en zal in 2025 plaatsvinden in ‘s-Hertogenbosch. De sporten die aan bod komen zijn voetbal, hockey, basketbal en esports.

Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde, en wij willen onze dankbaarheid niet alleen uitspreken, maar ook laten blijken. Bij het Den Bosch Internationaal Toernooi ben je als vrijwilliger meer dan alleen een helper; je bent een essentieel onderdeel van het evenement. Naast een warme en inspirerende ervaring, bieden we deelname aan de maaltijden aan, en iedere vrijwilliger krijgt van ons een officieel shirt. Bovendien ontvangen alle vrijwilligers een vrijwilligersvergoeding als blijk van waardering voor hun inzet.

Je inzet en enthousiasme helpen om het evenement soepel te laten verlopen en dragen bij aan de unieke ervaring die het toernooi biedt aan zowel deelnemers als toeschouwers. Of je nu interesse hebt in het assisteren bij wedstrijden, het organiseren van activiteiten of het ondersteunen van logistieke zaken, jouw bijdrage maakt het verschil.

JOIN US

Meld je aan voor het Den Bosch Internationaal Toernooi en word onderdeel van een prachtig, jaarlijks terugkerend sportevenement in ‘s-Hertogenbosch. Jouw inzet zal niet onopgemerkt blijven en draagt bij aan het succes en de beleving van dit geweldige toernooi.

Contactinformatie vrijwilligers

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Voorkeur werkzaamheden(Vereist)
Voorkeur sport(Vereist)