Den Bosch International Tournament

SUPPORT PARTNERS

Sinds 2002 adviseren wij onze opdrachtgevers bij het opbouwen van professionele teams binnen hun onderneming. We bieden maatwerk om IT, Data en Commercie projecten succesvol in te vullen. Hiervoor matchen wij professionals en opdrachtgevers op basis van bedrijfscultuur, persoonlijke kenmerken, vaardigheden en ambities. Daarmee investeren wij in een duurzame en solide samenwerking, met extra aandacht voor persoonlijk contact en de wensen van onze opdrachtgevers en professionals.

Raros Bouw is een allround bouwbedrijf gevestigd in Rosmalen. Wij verzorgen alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden zoals nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie en restauratie. Raros Bouw heeft voor uw wensen een passende oplossing! Van eenvoudige onderhoudsklus tot en met complete nieuwbouw. Persoonlijk contact en korte lijnen zorgen voor een optimale advisering en begeleiding van uw plannen. Wij zijn er voor u van tekentafel tot en met oplevering! Uiteindelijk hebben wij één doel voor ogen: het realiseren van bouwplannen van onze opdrachtgevers waarbij onze opdrachtgever zoveel mogelijk wordt ontzorgd.

EJP Financial Astronauts is een accountants- en belastingadvies kantoor in Den Bosch met een focus op de MKB-ondernemer. Van administraties tot jaarrekeningen naar fiscale aangiften en adviezen. Als financial astronauts denken wij graag mee en gaan wij “naar de maan en weer terug” voor onze klanten. Het regelmatige en directe contact vinden wij erg belangrijk om zodoende up to date te blijven van het reilen en zeilen binnen de onderneming van onze klanten om hen op deze manier adequaat bij te kunnen staan en te kunnen adviseren. Niet alleen onze klanten hebben wij hoog in het vaandel staan, ook de werknemers krijgen de aandacht die ze verdienen. Eén van de punten hierbij is het vitaliteitsplan. Dit plan heeft een focus op 3 peilers; voeding, ontspanning en beweging.

Gloudemans is een veelzijdig adviesbureau op het gebied van vastgoed en grondzaken, bestaande uit taxateurs, rentmeesters, juristen, vastgoedadviseurs, grondzakendeskundigen, onteigeningsdeskundigen en gebiedseconomen. Gloudemans kenmerkt zich door kennis voor het gehele spectrum van gebiedsontwikkeling en specialisaties op alle aspecten van onroerend goed, van landbouwgrond tot stedelijke (her)ontwikkelingen.

Timmermans Infra is een allround innovatieve aannemer in het aanleggen en monteren van kabel- en leidingwerken. Regionaal opererend, flexibel en veelzijdig. Timmermans Infra is een Brabants familiebedrijf met ruim 120 vakbekwame medewerkers. Timmermans Infra heeft meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatie-technische activiteiten.

Stuwarooij, oftewel Stuwadoorsbedrijf van Rooij B.V., is een toonaangevend Nederlands logistiek bedrijf dat sinds 1989 gespecialiseerd is in het laden, lossen en verwerken van vracht. Hun diensten omvatten onder andere het laden en lossen van containers, orderverzameling, heftruckwerk, productie- en inpakwerk en gasmetingen. Met behulp van ervaren teams en geavanceerde apparatuur garanderen ze efficiënt en kwalitatief werk. Ze beheren het gehele logistieke proces en streven naar uitstekende service aan hun klanten.

Don’t act standard – Set the standard Dat is de aanpak van Taxperience, de eerste Tax boutique van Nederland. Taxperience doet het anders. Met een ondernemende mindset, een praktische mentaliteit. Wij leggen de standaard hoger. We inspireren je om beter te zijn en dagen je uit om je bij onze standaard aan te sluiten. Persoonlijke aandacht, korte lijnen, specialisten die een stap extra zetten en altijd een passend antwoord.

Eén platform om al uw fiscale voorbereidingen te verenigen Til uw transparantiekader voor vennootschapsbelasting naar een hoger niveau. Ons toonaangevende, uniforme platform voor fiscale samenwerking helpt bedrijven bij het afstemmen en optimaliseren van belastingvoorbereidingen in elk rechtsgebied waarin ze actief zijn en/of waarin ze zijn geregistreerd, terwijl ze voldoen aan alle relevante belastingverplichtingen. Dit geeft hen de mogelijkheid om zich te concentreren op fiscale implicaties, relevante fiscale risico’s en andere creatieve probleemoplossing, omdat de repetitieve taken worden beheerd door ons state-of-the-art platform.

Princen Sport, al meer dan 60 jaar dé voetbalspeciaalzaak voor de regio. Wij bieden u een ruime keuze in gerenommeerde merken, vakkundig advies, goede service, scherpe prijzen én natuurlijk de Brabantse gastvrijheid. Leverancier voor kleding en materialen van talloze sportclubs in de regio en ook voor sportprijzen bent u bij ons aan het juiste adres. De deur staat altijd open dus loop gerust een keer binnen aan de Graafseweg 62 in Den Bosch en u bent verkocht!

Top Events Food & Beverage Group is al meer dan 15 jaar actief op de markt van stadion- en evenementencatering. Of het nu gaat om een grootschalig concert als ‘Groots met een zachte G’, een festival als Pinkpop, of een wedstrijd van PSV, NAC, FC Den Bosch of Helmond Sport, wij streven ernaar om elk event in samenwerking met onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk neer te zetten.

Holland Elite Sports Agency is een organisatie die zich bezighoudt met het organiseren van toernooien, tours, trainingskampen en clinics voor clubs en scholen in verschillende sporten. Ze hebben een brede focus op sporten zoals voetbal, hockey, basketbal en rugby. Het bedrijf organiseert onder andere het jaarlijkse Den Bosch International Tournament en de Holland Elite Hockey Cup-toernooien voor U12- en U14-teams in Den Bosch en Schiedam.

Hun diensten zijn gericht op jeugdontwikkeling op topsportniveau, waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling tijdens evenementen van topkwaliteit die deelnemers en toeschouwers aanspreken. Holland Elite Sports Agency verbindt mensen door middel van sport en creëert onvergetelijke momenten waar jonge talentvolle sporters uitblinken.